Vissza a tartalomjegyzékhez


Programajánló

Ünnepi Könyvhét - új helyszínen, a Bazilika előtti Szent István téren zajlik a 75. Ünnepi Könyvhét június 3-7. között. A hivatalos könyvheti lista szerint 351 kötet jelenik meg a jubiláló rendezvényen. A fővárosi helyszíneken, így a Vörösmarty téren, a Móricz Zsigmond körtéren, a Ráday utcában, a Liszt Ferenc téri Írók Boltjában, Óbudán a Fő téren, a Budai Várban pedig a Szentháromság téren folynak majd a könyvdedikálások, illetve író-olvasó találkozók. A vidéki nagyvárosok közül Miskolc és Balatonfüred csatlakozik a könyvünnephez.


Sabbathsong Klezmer Band

Eperfesztivál Tahitótfalun - A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Eperfesztivált június 4-6. között a szakmai fórumokon és termékbemutatókon kívül látványos programok, lovasok, hintók, népviseletbe öltözött szüretelők felvonulása, zenei programok, kirakodóvásár teszik gazdaggá. 

Matáv Gyerek Sziget - június 5 és július 11. között hat hétvégén át mindenki előtt nyitva áll újra a Matáv Gyerek Sziget, ahol játékokkal, ajándékokkal és színpadi produkciókkal várják a közönséget. (Óbudai Hajógyári Sziget, megközelíthető HÉV-vel a Battyhány tértől.)

Budavári lantestek - „Cronica” Balassi emlékműsor június 6-án, vasárnap este 19 órakor. (I., Szent György tér 2., Budavári Palota E épület, Gótikus terem. Tel.: 225-7809)

Carmel-klezmer - kéthetente vasárnaponként este 8 órától zenés vacsorák a Carmel étteremben a Sabbathsong Klezmer Band közreműködésével. (VII., Kazinczy u. 31. Asztalfoglalás: 342-4585) A következő időpontok: június 6. és 20.