Vissza a tartalomjegyzékhez


Programajánlat

Czóbel Béla képeiből rendeztek kiállítást Budapesten, a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény és Kortárs Galériában (XII., Városmajor u.16.) a művész halálának 25. évfordulója alkalmából. A teljes életművön átívelő válogatást, amely a Szentendrei Múzeum, valamint magángyűjtők tulajdonából állt össze, március 3-áig tekinthetik meg az érdeklődők.

Fekete fehéren címmel grafikai kiállítás nyílt Budapesten, a Műcsarnokban. (XIV., Dózsa Gy. út 37.) A rendezők deklarált célja, hogy a látogatókkal mintegy közösen elemezzék, miként változik az egyedi rajz a művésztől eltávolítva és rábízva a számítógépes reprodukcióra. A kiállítás, amelyen 153 grafikus egy-egy munkája kapott helyet, február 18-ig tart.

A finn design 125 éve című iparművészeti kiállítás február 4-éig tekinthető meg a Budapest Galériában, az V. kerület, Szabadsajtó út 5. szám alatt.

Január 27-én este fél 8-tól a Budapest Klezmer Band 10 éves jubileumi gálakoncertjére kerül sor a Zeneakadémia Nagytermében. (VI., Liszt Ferenc tér 8.) A „Klezmervarázs” című koncertest első részében a Budapest Klezmer Band 10 éves repertoárjának legsikeresebb számai hangoznak el, majd a második részben a Liszt Ferenc Kamarazenekarral közösen két „klezmer szvitet” játszanak. Ráadás koncert este 23 órakor.