Vissza a tartalomjegyzékhez


Programajánlat

Január 1-jén, hétfőn újévi koncertet tart a Trieszti Giuseppe Verdi Operaszínház Zenekara a budapesti Olasz Kulturális Központban. A hangverseny 18 órakor kezdődik a VIII. kerületi Bródy Sándor utca 8. szám alatti intézményben. 

Jaschik Álmos Biblia-illusztrációi tekinthetők meg az Iparművészeti Múzeumban. A század eleji díszítőművészet kiemelkedő alakjának alkotásait január 7-éig tekinthetik meg a látogatók. (IX., Üllői út 33-37.)

Budapesti életképek címmel tekinthető meg kiállítás január 28-áig a Magyar Fotográfusok Házában. A Magyar Nap című egykori képes napilap fotóriportereinek, többnyire a nyilvánosság elé sosem került képei a VI. kerületben, a Nagymező u. 20. alatt tekinthetők meg.

Január 1-jén, este fél 8-kor újévi koncertre kerül sor a Zeneakadémián. Közreműködik: Kocsis Zoltán, az Amadinda Ütôegyüttes és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. (VI., Liszt Ferenc tér 8.)

Január 7-én, este fél 8-kor a Zeneakadémia Kistermében Fellegi Ádám zongorahangversenye hallható, műsoron Bach: Goldberg-variációk. (VI., Liszt Ferenc tér 8.)