Vissza a tartalomjegyzékhez


Programajánlat

Augusztus 31-től szeptember 24-ig az @RC formáció nemrégiben lezárult óriásplakát-pályázatának 100 legkiemelkedôbb pályaművét láthatják az érdeklődők a budapesti Felvonulási téren.

A Zsidó Nyári Fesztivál zárónapján, szeptember 3-án este 19 órától Nemzetközi Kántor-hangverseny hallható a Goldmark kórus és a Budapest Klezmer Band közreműködésével a Dohány utcai zsinagógában.

Szeptember 2. és 4. között várja az érdeklődőket a Sulibörze Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár a Szent István Egyetem (Kertészeti Egyetem) K épületében a fővárosban. Az iskolakezdést segítendő a diákok, szülők és pedagógusok naponta 10-től 18 óráig kedvezményes áron szerezhetik be itt a még hiányzó taneszközöket, így tankönyveket, táskákat, térképeket stb.

Sárga reliefek címmel rendeztek kiállítást Haász István festőművész alkotásaiból a III. kerületi Kiscelli Múzeumban. A képek október 1-jéig tekinthetők meg.

Bog címmel Kárpáti-Rácz Judit iparművész önálló kiállítása látható szeptember 9-étől a szentendrei Péter-Pál Galériában, amelyen különleges kézi csomózási-hurkolási technikával készült öltözék-kiegészítők és lakberendezési tárgyak szerepelnek.