Vissza a tartalomjegyzékhez


SÍPSZÓ

Megszűnt a Gázszer FC

(Labdarúgás) A mostanáig NB I-es Pécsi MSC veszi át a Gázszer FC helyét a labdarúgó profibajnokságban. Hosszas tárgyalások után a felek ma írták alá az erről szóló megállapodást. A PNB-s tagságot vétel útján szerzett pécsiek csapatánál Szapor Gábor, a PMFC eddigi trénere lesz a vezetőedző, és a szakmai stábban is kizárólag a baranyai klub alkalmazottai kapnak helyet. A profivá avanzsált együttes Pécsi Mecsek Futball Club, vagyis változatlanul PMFC néven játssza mérkőzéseit a PNB-ben is.


Rodman nem változik

(Kosárlabda) Dennis Rodmant hét perccel a befejezés előtt kizárták a Dallas Mavericks-Milwaukee Bucks NBA-mérkőzésről. A dallasi csapatban másodszor pályára lépő Rodman technikait kapott, leült a pálya közepén, ezért megkapta a második technikait, és el kellett hagynia a játékteret. A kosaras levonulás közben a mezét odaadta egy nőnek, aki a kisgyermekével nézte a mérkőzést. Rodman az összecsapáson hat pontot szerzett, és tizenhat lepattanót gyűjtött össze. Ebben az idényben még egyetlen dallasi játékosnak sem sikerült 16 lepattanót összeszedni. Az összecsapást a Milwaukee nyerte 112:99-re.


Ronaldo visszatért

(Labdarúgás) Nyolcvanhat nappal a súlyos térdsérülése után ismét - igaz könnyített gyakorlatokat végezve, de - edz Ronaldo, az olasz Internazionale és a brazil labdarúgó-válogatott világklasszis csatára. „A tervek szerint halad Ronaldo műtét utáni rehabilitációja, most kezdjük annak második szakaszát. Hétfőn lassú futás szerepelt a programban, majd az edzések egyre intenzívebbek lesznek” - jelentette ki az Internazionale szóvivője. Az Inter reményei szerint Ronaldo áprilisban térhet vissza a Serie A-ba.