Vissza a tartalomjegyzékhez


SÍPSZÓ

Owen nem játszik az Eb-n

(Labdarúgás) Elképzelhető, hogy Michael Owen kiújuló térdsérülése miatt nemcsak az FC Liverpool tavaszi mérkőzéseiről, hanem a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságról is hiányzik majd. „Michael gondokkal küszködik, s ezért a lehető leghamarabb el kell dőlnie annak, hogy mikortól számíthatunk ismét a játékára. A végső orvosi vizsgálatig mindenképpen pihennie kell” - mondta Gerard Houllier, a liverpooli együttes francia edzője. (MTI)


Kizárták a Körmendet

(Kosárlabda) A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének versenybírósága 250 ezer forintra büntette a Marc-Körmend csapatát, mert szurkolói botrány következtében félbeszakadt a hétfő esti, Albacomp elleni kupamérkőzése. A találkozót 20:0-lal az Albacomp javára igazolta a testület, és megállapította, hogy a nemzetközi szabályok szerint a Marc-Körmend kiesett a kupaküzdelmekből. A mérkőzést azért kellett félbeszakítani, mert Patonay Imre körmendi vezetőedző kiállítása után (a tréner ugyanis káromkodott) a felbőszült közönség elözönlötte a pályát. (MTI)


Beckham mégse az Arsenalé

(Labdarúgás) Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere cáfolta David Beckham leigazolását. A Daily Mail londoni napilap korábban tényként közölte a szenzációs hírt, mely szerint David Beckhamet, a Manchester United középpályását 40 millió fontért kívánja megszerezni az Arsenal FC. A tranzakciót elősegíthette volna, hogy Beckham felesége, Victoria Adams, a Spice Girls popegyüttes tagja korábban az angol fővárosban élt, s a házaspár jelenleg is rendelkezik házzal Londonban. „Nem terveztük David megvételét, s nem is fogjuk” - nyilatkozta Wenger. (Hetek)


Változozott a világranglista

Tenisz ATP-világranglista:
1. Andre Agassi (amerikai)     200
2. Jevgenyij Kafelnyikov (orosz)     141
3. Magnus Norman (svéd)     140
4. Lleyton Hewitt (ausztrál)     100
5. Pete Sampras (amerikai)     90
6. Younes El Aynaoui (marokkói)     73
7. Nicolas Kiefer (német)     72
8. Hicham Arazi (marokkói)     54
9. Chris Woodruff (amerikai)     51
10. Fabrice Santoro (francia)     51

Tenisz WTA-világranglista:
1. Martina Hingis (svájc)     5793
2. Lindsay Davenport (amerikai)     5263
3. Venus Williams (amerikai)     4109
4. Serena Williams (amerikai)     3015
5. Mary Pierce (francia)     2467
6. Nathalie Tauziat (francia)     2237
7. Conchita Martinez (spanyol)     1981
8. Julie Halard-Decugis (francia)     932
9. Szeles Mónika (amerikai)     1880
10. Barbara Schett (ausztrál)     1834