Vissza a tartalomjegyzékhez


Rodman házassága manipuláció

Dennis Rodman, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) fenegyereke a hét végén megházasodott, ám a kosárlabdázó ügyvédje szerint az esküvő valódisága erősen kérdéses.
A Chicago Bulls csapatában szereplő középjátékos a hírek szerint Carmen Electrát, eredeti nevén Tara Patrickot, a Baywatch című televíziós sorozat egyik szereplőjét vette el. Az AP értesülései szerint a június óta együtt lévő páros egy Clark megyei kápolnában kapta meg a házasságkötésről szóló anyakönyvi kivonatot.
Dwight Manley, a kosárlabdázó ügynöke azt mondta, hogy ügyfele az ünnepélyes ceremónia ideje alatt erősen ittas és kábult volt, ezért az okirat nem tekinthető hivatalosnak.
„Úgy vélem, a házasságkötés nem érvényes. Ha valaki meg kíván házasodni, és ezt olyan módon hajtja végre, hogy kábult, képtelen saját akaratát érvényre juttatni, akkor e mögött manipulációt látok„ - vélekedett Manley.
Az ügyvéd továbbá azt is elmondta, hogy a házasságkötési ceremónián részt vett tanúk és vendégek szerint Rodman olyan rosszul volt, hogy megszólalni sem tudott.
Cheryl Vernon, a Clark megyei házasságkötő hivatal anyakönyvvezetője ugyanakkor tagadta a manipuláció gyanúját.
A házasságkötés hivatalosan még nincs érvényesítve, erre a ceremónia utáni 10 napon belül kerülhet sor. (AP)