Hozzávalók 4 személyre:
1 csomag hal, 2dl tejföl, 30-40 dkg gomba, 5 dkg sajt, 1 kg apró burgonya
Vegyünk egy csomag Iglo natur tengeri halfilét. Lisztben megforgatjuk a haldarabokat
és olajban kisütjük. Tegyük egy kizsírozott edénybe a kisütött halszeleteket. A
champion gombát apró darabokra vágjuk és zsírjára sütjük, majd ráborítjuk az
előkészített halra, és ízlés szerint megszórjuk fűszerekkel: vegetával, borssal,
petrezselyemmel, sóval. Az így elkészített ételt leöntjük tejföllel, tetejére
szórjuk a reszelt sajtot. Tíz-tizenöt perc alatt sütőben összesütjük. Köretnek az
apró burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, végül forró petrezselymes vajjal
leöntjük. Száraz fehér bor illik hozzá.